2013/03/25

Soy Cheese Cake 豆乳チーズケーキ

Warm water 60g
Soy milk 300ml
Gelatin 6g
Sugar 90g
Lemon extract 15g
Cream 200g

1. Blend warm water and gelatin
2. Add sugar into 1 and melt the sugar
3. Cool 2
4. Add lemon extract and cream when 3 starts getting a little solid
5. Put 4 at a cool place


I used only 30 g of sugar but it was too sweet for me as I estimated.
So, I put chili pepper on the top.



お湯 60g
豆乳 300ml
ゼラチン 6g
砂糖90g
レモン汁 15g
生クリーム200g

1.お湯とゼラチンを混ぜる
2.1に砂糖を加えて砂糖を溶かす
3.2を冷やす
4.3にレモン汁と生クリームを加える
5.4を冷やす

甘いの好きじゃないから砂糖30gにしたけどやっぱ甘かった
ゆえに七味をかけてみました
Yum!

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