Soy milk 300ml
Gelatin 6g
Sugar 90g
Lemon extract 15g
Cream 200g
Cream 200g
1. Blend warm water and gelatin
2. Add sugar into 1 and melt the sugar
3. Cool 2
4. Add lemon extract and cream when 3 starts getting a little solid
5. Put 4 at a cool place
お湯 60g
豆乳 300ml
ゼラチン 6g
砂糖90g
レモン汁 15g
生クリーム200g
1.お湯とゼラチンを混ぜる
2.1に砂糖を加えて砂糖を溶かす
3.2を冷やす
4.3にレモン汁と生クリームを加える
5.4を冷やす
甘いの好きじゃないから砂糖30gにしたけどやっぱ甘かった
ゆえに七味をかけてみました
Yum!
2. Add sugar into 1 and melt the sugar
3. Cool 2
4. Add lemon extract and cream when 3 starts getting a little solid
5. Put 4 at a cool place
I used only 30 g of sugar but it was too sweet for me as I estimated.
So, I put chili pepper on the top.
お湯 60g
豆乳 300ml
ゼラチン 6g
砂糖90g
レモン汁 15g
生クリーム200g
1.お湯とゼラチンを混ぜる
2.1に砂糖を加えて砂糖を溶かす
3.2を冷やす
4.3にレモン汁と生クリームを加える
5.4を冷やす
甘いの好きじゃないから砂糖30gにしたけどやっぱ甘かった
ゆえに七味をかけてみました
Yum!
No comments:
Post a Comment